Don't be a simple lash artist
Choose to Be a Fabulashh.... artist

Shh...  lashing time

Dorința de frumos a existat dintotdeaua, iar domeniul lash making a reușit de-a lungul timpului să șlefuiască cele mai delicate cerințe ale femeilor, impresionând prin multitudinea de opțiuni oferite.


În acest context, înțelegem dificultățile cu care se poate confrunta un lash artist atunci când trebuie să aleagă produsele profesionale, cu ajutorul cărora vor îmbina cu plăcere munca și pasiunea.

BFlashh...

Produsele BFlashh… sunt concepute pentru a inova domeniul extensiilor de gene și îmbunătății stilul de muncă al tehnicienelor. În calitate de practician și trainer, am căutat mereu produse calitative,  realizate cu meticulozitate, care să se plieze perfect cerințelor și nevoilor mele, dar și ale clientelor.
Astfel, am luat decizia de a da naștere unor produse noi care completează imaginea de ansamblu, asemenea unor piese de puzzle, a lash stilist-ului ideal.

Lashes on…. or stay home

   Cunoaștem faptul că lucrările de excepție, aplicate corespunzător și cu un apect estetic impecabil, sunt rezultatul atât a  experienței lash artist-ului, cât și a produselor profesionale calitative alese. Astfel, analizând în detaliu această ramură a întregului domeniu beauty, putem evidenția două aspecte: cererea clientelor de a avea gene sănătoase, frumoase și aplicate în cel mai scurt timp posibil și efortul depus de tehnician pentru îndeplinirea celor menționate.

 

When life hands you lemons
Sell them for BFlashh…products.