Livrare si retururi

Livrarea produselor se va face oriunde in Romania. BFLASH QUEEN S.R.L. isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea telefonica a clientilor.
Costurile de livrare sunt:
  1. IN BUCURESTI – 15 lei
  2. NATIONAL SI METROPOLITAN (Otopeni, Pipera, Voluntari, Pantelimon, Dobroesti, Popesti-Leordeni, Magurele Bragadiru, Chiajna, Mogosoaia, Chitila, Buftea, Dudu, Rosu) – 18 lei
In functie de momentul preluarii comenzilor dumneavoastra acestea se vor livra astfel:
  • Comenzile plasate pana in ora 14:00 pot fi expediate in aceeasi zi.
  • Comenzile plasate dupa ora 14:00 vor fi expediate in urmatoarea zi lucratoare sau in cel mult 48 de ore de la momentul ridicarii coletului de catre curier.
De precizat: Weekend-ul si sarbatorile legale nu sunt zile lucratoare.
In cazul in care unul sau mai multe produse comandate de catre dumneavoastra nu sunt in stoc, veti fi instiintat prin email sau telefon.
In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce va reusi sa ia contact cu acesta. Daca clientul nu poate fi contactat comanda va fi anulata si produsul returnat la sediul BFLASH QUEEN S.R.L., clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.
Factura fiscal constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii fiscale cu privire la faptul ca a primit produsul/produsele care este/sunt conform(e) cu comanda facuta si cu nevoile acestuia.
BFLASH QUEEN S.R.L. isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de BFLASH QUEEN S.R.L. care includ, dar fara a se limita: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora sau caz fortuit conform uzantelor legii romanesti.
Clientul BFLASH QUEEN S.R.L. poate returna produsele achizitionate in urmatoarele situatii:
  1. Produsul care nu este conform cu specificatiile de pe site
  2. Coletele ce prezinta deteriorari severe
  3. Produsele ce au fost livrate gresit
Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.
Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor, conform Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 34/2014, pentru persoanele fizice ce achizitioneaza produse din site-uri, folosind tehnicile de comunicare la distanta.
Clientul este obligat sa notifice BFLASH QUEEN S.R.L. intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare (email:office@bflashh.ro) sau o data cu rambursarea produsului, in termen de maximum 14 zile calendaristice de la primirea produselor.
In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 14 de zile calendaristice de la data receptionarii produselor, prin virament bancar.
Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre client, nu se ramburseaza.
In toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre client.
* Clientul se obligă să returneze produsele într-o stare impecabilă, nefolosite/netestate, cu sigiliul si ambalajul original, respectiv într-o stare în care produsele pot fi comercializate din nou. Produsele vor fi returnate împreună cu accesoriile/cadourile gratuite, în ambalajul original la sediul BFLASH QUEEN S.R.L, Str. Serg. Cutieru Alexandru, nr. 25 A, sector 6, Bucuresti, împreună cu factura în care ați marcat produsele pe care le returnați.