Bflash

Povestea BFlashh…

Când? De ce? Și pentru ce? Sunt întrebări, ale căror răspunsuri sunt dificil de pus într-o singură pagină, dar haideți să o luăm cu începutul.

Totul a luat naștere într-o simplă zi de duminică, când pasiunea și munca depusă de-a lungul timpului au convenit să contureze ceea ce astăzi se numește BFlashh… Nu a fost ușor, având în vedere multitudinea de produse deja existente pe piață, însă stropul de încredere nu se pierduse.

Una dintre cele mai mari provocari a fost chiar denumirea brand-ului. După numeroase încercări, ,,BFlashh…” a reușit să ocupe detașat primul loc, având în componență mai multe semnificații (pe care, cu siguranta, le veti afla intr-un alt articol).

Din dorința  și nevoia de nou, iată că primul produs marca BFlashh… nu a întârziat să apară. Ceea ce atunci trebuia să fie inovator și unic, iată că încetul cu încetul acest vis a devenit realitate.  Magic BFlashh Palette este SINGURA paletă magnetică de pe piață din România, special concepută să satisfacă în întregime toate cerințele tehnicienelor. Gândită și fabricată pe plaiul românesc, cu un design elegant (potrivit oricărui spațiu de lucru), paleta magnetică reușește cu succes să atingă următoarele puncte: oferă eficacitate tehnicienelor, scurtează timpul de lucru, organizează cu succes toate materialele necesare unei aplicări pe o singură suprafață.

Produsele BFlashh… se adresează atât tehnicienelor la început de drum, cât și celor cu o vastă experiență. Scopul principal al brand-ului este de a pune pe un singur website cele mai căutate caracteristici ale produselor (lipiciul cu timpul de uscare cel mai des utilizat, cea mai întâlnită curbură, etc.). Cu toate acestea povestea BFlashh… nu se va opri niciodată din creație și vă va surprinde constant cu produse unice, originale.

Pregatiti-va urmatoarea ceșcuță de cafea si rămâneți alaturi de noi, pentru că primii pași nu au fost ușori, însă când totul începe din pură pasiune, continuarea nu are cum să nu prezinte un adevărat succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *