Termeni si conditiiDefinitii Generale

 1. BFlashh…– este denumirea comerciala a S.C BFLASH QUEEN S.R.L, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Bucuresti, Bld. Timisoara nr. 48, sector 6, avand numar de ordine in Registrul Comertului J40/2476/20.02.2020, cod unic de inregistrare fiscala RO42293763.
 2. Vanzator – BFlashh…
 3. Client – Persoana fizica sau juridica de drept public sau privat care are sau obtine acces la CONTINUT si SERVICIU, prin orice mijloc sau in baza unui acord de utilizare intre BFLASH QUEEN S.R.L. si acesta, sau persoana fizica sau juridica care beneficiaza de pe urma produselor si/sau serviciilor oferite de si achizitionate de catre acesta prin folosirea SERVICIULUI.
 4. Serviciu – serviciul de comert electronic condus exclusiv pe portiunile public disponibile ale SITE-ULUI, in sensul acordarii posibilitatii CLIENTULUI sa contracteze produse si/sau servicii folosind mijloace exclusiv electronice.
 5. Utilizator – persoana fizica sau juridica de drept public sau privat care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare intre BFLASH QUEEN S.R.L si acesta.
 6. Cont – ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur UTILIZATOR accesul la zone restrictionate ale SITE-ULUI prin care se face accesul la SERVICIU.
 7. Cosul meu – sectiune din Cont care permite Cumparatorului/Utilizatorului sa adauge Bunuri sau Servicii pe care doreste sa le achizitionezela momentul adaugarii sau la un moment ulterior; in cazul in care Bunurile sau Serviciile nu sunt achizitionate la momentul adaugarii prin efectuarea Comenzii, Cumparatorul/Utilizatorul va beneficia de serviciul oferit de catre Vanzator de urmarire a Bunurilor si Serviciilor prin primirea de Comunicari Comerciale din partea acestuia.
 8. Site – magazinul online gazduit la adresa web bflashh.ro si subdomeniile acestuia.
 9. Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.
 10. Continut – reprezinta:
– toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
– continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
– orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
– informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;
– informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
– date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.
 1. Review – o evaluare scrisa de catre detinatorul sau beneficiarul unui Bun sau Serviciu, evaluare redactata pe baza experientei personale si capacitatii acestuia de a realiza comentarii calitative și de a spune daca Bunul sau Serviciul respecta sau nu specificatiile mentionate de catre producator.
 2. Document – prezentele Termeni si Conditii
 3. Buleti informativ – mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre BFLASH QUEEN S.R.L. intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea BFLASH QUEEN S.R.L. cu referire la informatiile continute de acesta.
14.Tranzactie – incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea unui produs / serviciu de catre BFLASH QUEEN S.R.L. catre Client indiferent de modalitatea de livrare.
 1. Contract la distanta – conform definitiei cuprinse in Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 34/2014.\
 2. Intrebare – formula de adresare catre alti Utilizatori/Clienti/Cumparatori cu scopul de a obtine informatii despre Bunurile sau Serviciile din pagina respectiva.
 3. Raspuns – informatie scrisa care este transmisa Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului care a adresat o Intrebare in Site, in pagina unui anumit Bun. Raspunsul reprezinta o explicatie oferita de un Utilizator/Client/Cumparator unui alt Utilizator/Client/Cumparator in cadrul unei discutii.
 1. Comunicari Comerciale – orice tip de mesaj trimis (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.) continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii, informatii referitoare la Bunuri si Servicii adaugate in sectiunea “Cont/Cosul meu” sau sectiunea “Cont/Favorite” precum si alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari de piata si sondaje de opinie.

Politica generala

 1. Acest document stabileste termenii si conditiile de utilizare ai site-ului/continutului/serviciului de catre utilizator sau client, in cazul in care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, incheiat intre BFLASH QUEEN S.R.L. si acesta.
 2. Accesul la serviciu se face exclusiv prin accesarea site-ului public www.bflashh.ro
 3. Folosirea, inclusiv dar nelimitandu-se la accesarea, vizitarea si vizualizarea, continutului/serviciului, implica aderarea utilizatorului sau clientului la prezentele termene si conditii in afara de cazul in care continutul respectiv nu are conditii de folosire distinct formulate.
 4. Prin folosirea site-ului/continutului/serviciului, Utilizatorul sau Clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia.
 5. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse site-ului, continutului, serviciului,BFLASH QUEEN S.R.L. sau oricarui tert cu care BFLASH QUEEN S.R.L. are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

Continut site si drept de proprietate intelectuala

 1. Continutul informativ/imagistic prezentat pe site este PROPRIETATEA INTELECTUALA a BFLASH QUEEN S.R.L.
 2. Nici un continut transmis catre Utilizator sau Client, prin orice mijloc de comunicare sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea BFLASH QUEEN S.R.L. si/sau al angajatului BFLASH QUEEN S.R.L.care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.
 3. Orice utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul document este interzisa.
 4. Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.
 5. Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elementele care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.
 6. Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre comparator si BFlashh… (www.bflashh.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului nr. 34/2014, privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, coroborata cu Ordonanta Guvernului nr. 130/2000, privind regimul juridic al contractelor la distanta.
 7. Administratorul BFlashh… (www.bflashh.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Politica de vanzare online

 1. Accesul la serviciu este permis oricarui utilizator care poseda sau isi creeaza un cont.
 2. Pentru a i se permite accesul la serviciu, Utilizatorul va trebui sa accepte prevederile prezentului document.
3.. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Utilizator/Cumparator.
 1. Pentru motive justificate BFLASH QUEEN S.R.L. isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Utilizatorului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Utilizatorului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel BFLASH QUEEN S.R.L. oricare dintre aceste cazuri, Utilizatorul/Cumparatorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al BFLASH QUEEN S.R.L. pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.
 2. Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.
 3. Toate tarifele aferente Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A.
 4. Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Produsele oferite online pe www.bflashh.ro

 1. Produsele comercializate prin intermediul site-ului www.bflashhro sunt noi, in ambalajul BFLASH QUEEN S.R.L. si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si declaratie de conformitate, conform legislatiei in vigoare.
 2. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv BFLASH QUEEN S.R.L isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta sa curenta.
 3. Preturile prezentate includ TVA (19%) si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica altfel pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura fiscal va fi acelasi cu cel stabilit in momentul confirmarii comenzii, ca fiind comanda ferma.

Valabilitatea si confirmarea comenzilor

 1. BFLASH QUEEN S.R.L isi rezerva dreptul de a modifica tarifele practicate pentru produsele si/sau serviciile disponibile pe site fara notificarea prealabila a Utilizatorului / Clientului.
 2. Pretul de achizitie al produselor si serviciilor este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil.
 3. Pretul de achizitie al produselor si serviciilor promotionale este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil si/sau al perioadei promotionale, definita concret pe site.
 4. Pretul de achizitie al produselor sau serviciilor dintr-o comanda emisa nu se poate modifica la un moment ulterior emiterii acesteia decat cu acordul partilor.
 5. Pretul de achizitie al produselor si/sau serviciilor dintr-un contract onorat nu se poate modifica.
 6. Clientul poate renunta la produsele si serviciile achizitionate prin comanda, numai in perioada de timp cuprinsa intre emiterea comenzii si confirmarea telefonica facuta de client angajatului nostru.
 7. Clientul poate renunta la produsele si/sau serviciile achizitionate prin contract, conform politicii de returnare a produselor.
 8. Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun si/sau un Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului/Serviciului.
 9. Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.
 10. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorulu.
 11. Deoarece, în cazul vânzărilor la distanță Cumparatorul nu are posibilitatea de a verifica Bunurile înainte de încheierea contractului, acesta are dreptul de a se retrage din contract..
 12. In cazul in care Cumparatorul își exercită dreptul de retragere după ce a utilizat Bunurile într-o măsură care depășește limita necesară stabilirii naturii, caracteristicilor și modului de funcționare a acestora, Cumparatorul este responsabil pentru eventuala diminuare a valorii Bunurilor.
 13. Bunurile returnate ce prezinta urme de uzură (pete, zgârieturi, îndoituri, fisuri, lovituri etc.) se accepta retur numai dupa aducerea lor la conformitate, implicand costurile de igienizare, cosmetizare,reparare, înlocuire a eventualelor piese deteriorate și aducere la o formă comercială în vederea vânzării ca produs Recondiționat / Resigilat. Valorea finală se stabilește în funcție de valoarea pieselor ce trebuie înlocuite și a manoperei de recondiționare sau ca diferența dintre valoarea inițială a produsului nou și valoarea de revânzare a produsului folosit. Daca produsul nu poate fi reconditionat, acesta nu poate fi dat spre retur.
 14. Disponibilitatea unui Bun va fi afisata in Site dupa cum urmeaza:
“in stoc” – avem mai mult de 3 bucati in stocul BFlashh…
“stoc limitat” – avem mai putin de 3 bucati in stocul BFlashh…
“stoc epuizat” – Bunul nu mai este disponibil in stocul BFlashh…
“momentan indisponibil” – momentan nu putem procura Bunul pentru ca nu se gaseste in stocul furnizorului.

Facturare – Plata

 1. Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului www.bflashh.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.
 2. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
 3. Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.
 4. Prin aceasta modalitate de comunicare Cumparatorul, accesand Contul sau, va detine o evidenta a facturilor emise de BFlashh…, putandu-le salva si arhiva la randul sau in orice moment si in orice modalitate pe care o doreste.
 5. Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin adaugarea acestora de catre BFlashh… in Contul sau prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in Contul sau.

Garantie (doar pentru produsele care vin insotite de o garantie)

 1. Clientul este obligat sa-si insuseasca si sa respecte indicatiile de utilizare a produselor.
 2. BFLASH QUEEN S.R.L. este răspunzătoare faţă de client pentru orice lipsă a conformităţii existentă la momentul când au fost livrate produsele.
 3. Clientul are dreptul de a solicita să i se aducă produsul la conformitate, fără plată, prin reparare sau înlocuire, sau să beneficieze de reducerea corespunzătoare a preţului ori de rezoluţiunea contractului privind acest produs.
 4. Clientul are dreptul de a solicita în primul rând repararea produsului sau are dreptul de a solicita înlocuirea produsului, în fiecare caz fără plată, cu excepţia situaţiei în care măsura este imposibilă sau disproporţionată.
 5. Orice reparare sau înlocuire a produselor va fi făcută în cadrul unei perioade rezonabile de timp, stabilită de comun acord de parti şi fără niciun inconvenient semnificativ pentru client, luându-se în considerare natura produselor şi scopul pentru care acesta a solicitat produsele.
 6. Perioada de timp stabilită nu poate depăşi 15 zile calendaristice de la data la care clientul a adus la cunoştinţă lipsa de conformitate a produsului.
 7. La solicitarea garantiei va rugam sa returnati marfa impreuna cu factura fiscala si cu formularul de retur sau dupa completarea online a acestuia.
 8. Contravaloarea produsului returnat se va plati prin mandat postal sau transfer bancar in maximum 14 zile calendaristice de la data la care BFLASH QUEEN S.R.L. a primit produsele impreuna cu formularul de retur.
 9. In aceasta situatie clientului care a notificat BFLASH QUEEN S.R.L. ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate la adresa afisata pe site contact in maximum 14 zile calendaristice de la data expedierii notificarii, in caz contrar BFLASH QUEEN S.R.L va considera cererea nefondata/invalida. Transportul pentru returnarea produselor se achita de catre client.
 10. In cazul inlocuirii produsului cu unul identic, inlocuirea se va face in conditiile si limitele unei comenzi normale.
 11. In cazul in care Clientul a returnat un produs, iar BFLASH QUEEN S.R.L nu dispune de un produs identic/asemanator pentru inlocuire, aceasta va oferi clientului contravaloarea produsului.

Limitare si responsabilitati

 1. BFLASH QUEEN S.R.L nu poate fi tinuta responsabila pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu, etc) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei de tip continut prezentata sau nu pe site, sau pentru orice tip de erori sau omisiuni in prezentarea continutului care pot conduce la orice fel pierderi. Ca urmare a legislatiei in vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste:
 • intarzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive.
 • deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului.
 • informatiile eronate furnizate de cumparator. Acesta are posibilitatea corectarii oricand a datelor personale din contul creat pe site.
 • posibilitatea de a contacta virusi prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promotional.
 • neplacerile create de intreruperea accesului in magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP).
 • continutul sau natura site-urilor prin link-urile carora un client ajunge in magazin.
 1. BFLASH QUEEN S.R.L nu garanteaza utilizatorului sau clientului acces pe site sau la serviciu si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial si/sau integral continutul, de a reproduce partial si/sau integral continutul, de a copia, sau de a exploata orice continut in orice alta maniera, sau de a transfera vreunui tert orice continut asupra caruia are si/sau a obtinut acces, in baza unui acord de utilizare, fara acordul prealabil scris al BFLASH QUEEN S.R.L
 2. BFLASH QUEEN S.R.L nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta integral proprietarii acestora.

Forta majora si cazul fortuit

 1. Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, nici una din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.
 2. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerata de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit.
 3. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este obligat sa aduca la cunostinta celeilalte parti, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.
 4. Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza, fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte parti daune-interese.
 5. Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de maxim 30 zile de la data producerii evenimentului.

Litigii si drept aplicabil

 1. Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc. site-urilor si/sau al oricarui continut trimis de catre BFLASH QUEEN S.R.L Utilizatorului/Clientului, prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc, acesta se declara de acord cel putin cu prezentele “Termeni si conditii”.
 2. BFLASH QUEEN S.R.L nu raspunde de nici o pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea prezentelor “Termeni si conditii”.
 3. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.
 4. Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.

Dispozitii finale

 1. BFLASH QUEEN S.R.L. isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare. Exceptie fac paginile in care sunt prezentate firmele partenere sau ofertele acestora si unde nu vor fi introduse bannere de natura concurentiala.
 2. Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.bflashh.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de maxim 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.
 3. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata de la sediul proprietarului site-ului, in speta de la sediul BFLASH QUEEN S.R.L. sau unui organism de rezolvare a disputelor alternative (prin procedura medierii), agreat de ambele parti.
 4. Fiind de acord cu acesti “Termeni si conditii”, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a prezentului